Referentieprojecten

We zijn bijzonder trots op onze eigen productie van laboratoriummeubilair, waarmee we al meer van 1.500 laboratoria hebben uitgerust van Oostenrijk, Duitsland en Nederland tot aan Noorwegen en Singapore. .

Onze visie is om een van de grootste leveranciers van laboratoriummeubilair ter wereld te worden. Dit gaan we bereiken met onze continue ontwikkeling van potenties en vaardigheden bij het personeel, anticiperen op de wensen van de gebruiker, investeren in R&D en een gestage winstgevende groei. Elk laboratorium moet voorzien in de beste werkcondities en daarnaast voldoen aan alle wetgeving en milieu standaarden.Heeft u meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!

Lab Interior biedt ongeëvenaarde ervaring en service en helpt de klant bij het ontwerpen van een topkwaliteit- en energie efficiënt laboratorium. Van meubilair tot afvoerkappen, wij hebben alles. Wij zijn aanwezig om u te helpen bij alles wat u nodig heeft in het laboratorium. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of als u vragen heeft betreffende onze dienstverlening.

HOOFDKANTOOR
Lab Interior GmbH
Hirsch-Gereuth Strasse 32
81369 München, Duitsland

VERKOOP NEDERLAND
VOS instrumenten
Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg, Nederland

T: +31 (0)418 575 080