Klantbeoordelingen

2014 Hygienicum, een van de marktleiders voor privé voedsel laboratoria in Oostenrijk, heeft een volledig nieuw laboratorium gebouwd. Wij hebben jullie bedrijf gekozen als een partner in planning en het oprichten van ons laboratorium. De uitvoering van zowel de planning als het leveren was, met alle respect, buitengewoon goed op gebied van prijs, bekwaamheid, service en tijdsplanning. We zijn erg dankbaar voor deze samenwerking, het was een van de meest belangrijke elementen in ons succesvolle nieuwe gebouw.
Hygienicum, Instituut voor Microbiologie & Hygiëneadvies GmbH.
Dr. Michael Stelz, CEO
U bent al jaren onze zakenpartner. Professionaliteit, kwaliteit, snelle reactie en behulpzaamheid kenmerken uw team.
Psychiatrisch ziekenhuis Ormož
Jadranka Laura, B.Sc. Lab Biomedische Wetenschappen, Lableider
Ik ben zeer tevreden met de huidige samenwerking met jullie bedrijf. Het personeel is erg vakbekwaam, professioneel en zeer sympathiek. Jullie producten voldoen aan al mijn verwachtingen.
Pivka Inc., Pivka
Nataša Štefič, Kwaliteitsmanager
We hebben uw bedrijf uitgezocht op basis van onze lange termijn ervaring en aanbevelingen. Specifiek hebben we jullie gekozen vanwege jullie hoge professionele niveau. Nudat ons laboratorium opgeleverd is, weten we zeker dat we de juiste keuze gemaakt hebben. Jullie aanvullende ideëen en voorstellen hebben ons laboratorium beter gemaakt dan we hadden gedacht. De samenwerking heeft ons meer gebracht dan we verwacht hadden.
Atotech Slovenië
Dr. Marijana Rebernik, Directeur
Tijdens de voorbereiding en implementatie laat jullie bedrijf zien experts te zijn, altijd bereid naar de wensen van de klant te luisteren, flexibel en in staat om een optimale oplossing te vinden voor elke situatie. Nu ons laboratorium operationeel is kan ik zeggen dat we zeer tevreden zijn en dat het resultaat dankzij jullie bedrijf nog beter is dan ons oorspronkelijk idee. De samenwerking heeft ons meer gebracht dan verwacht. Lab Interior is een voorbeeldige zakenpartner, iedereen aan te bevelen.
Universiteit van Ljubljana, Faculteit Pharmacie
Prof. Dr. Borut Božič, Decaan
Ontzettend bedankt voor alle moeite, toewijding en een vruchtbare samenwerking.
Privé Fysiotherapy Fizikal, Destrnik
Sdki Hussain
Wij zijn erg tevreden met jullie werk. Jullie service is altijd snel en op tijd. We hebben geen aanmerkingen op de kwaliteit.
Snaga Ltd., Ljubljana
Lidija Čepon, Msc.
Het laboratoriummeubilair is geweldig! Jullie gespecialiseerd personeel is vriendelijk, behulpzaam en altijd beschikbaar.
Bakkerij Pečjak, Trzin
Mojca Gostenčnik
Wij waren zeer tevreden over de samenwerking met jullie bedrijf. Jullie reageren snel, zijn flexibel en hebben goed geluisterd naar onze wensen.
Faculteit Medicijnen Ljubljana, Instituut voor Anatomie
Nataša Pollak Kristl
HOOFDKANTOOR
Lab Interior GmbH
Hirsch-Gereuth Strasse 32
81369 München, Duitsland

VERKOOP NEDERLAND
VOS instrumenten
Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg, Nederland

T: +31 (0)418 575 080