Over ons

EEN KORTE GESCHIEDENIS

MIKRO+POLO werd in 1990 opgericht door dhr. Vojko Podgornik. In slechts enkele jaren zijn we de grootste leverancier van laboratoriumapparatuur en –benodigdheden, chemicaliën en diagnostiek in Slovenië geworden met onze innovatieve aanpak en de hoge kwaliteit van onze producten en diensten – wat we tot op heden gebleven zijn. Ons team bestaat uit negentig werknemers in Maribor (SLO), tien werknemers in Sarajevo (BOS) en München (DUI) die zich inzetten voor onze tevreden klanten.

 

HET BEGIN VAN LABORATORIUMMEUBILAIR – SUCCESVOLLE DOORBRAAK OP DE BUITENLANDSE MARKTEN

Twee jaar na de start van het bedrijf stelde dhr. Vasja Matjašič, medewerker in engineering, voor om laboratoriummeubilair te gaan produceren. Het was een bescheiden begin en een onbekend terrein. Met elk project kwam meer kennis en ervaring. Ondanks het aanvankelijk ontbreken van zelfvertrouwen hebben we onszelf en onze klanten bewezen een waardige en betrouwbare partner te zijn met een lange termijn visie.

De merknaam LAB INTERIOR werd in 2014 bedacht om een duidelijke herkenbaarheid te geven aan het meubilair en ook makkelijker in het buitenland door te breken. In datzelfde jaar stonden we ook op de internationale beurs Achema.

We waren erg verrast door de positieve berichten uit de markt en van onze klanten. Ons dochterbedrijf, LAB INTERIOR GmbH, is in München Duitsland gevestigd.

NA MEER DAN 20 JAAR KUNNEN WE OOK DE MEEST UITDAGENDE PROJECTEN AAN

Vandaag hebben we ruime expertise, technische kennis, veel ervaring en een onuitputtende bron van nieuwe ideëen. We zijn in staat om voor elke ogenschijnlijk onmogelijke uitdaging en oplossing te vinden en daarmee zelfs de meest veeleisende klanten te kunnen helpen met ons meubilair. Tot op heden hebben we meer dan 1.500 laboratoria uitgerust voor verschillende doeleinden, niveaus en formaten. Onze referenties omvatten controlelaboratoria in de industrie, grote onderzoekslaboratoria bij instituten, chemische laboratoria bij opleidingen en microbiologische laboratoria in de gezondheidszorg. Het merendeel van deze laboratoria zijn gevestigd in het buitenland, van Oostenrijk, Nederland en Duitsland tot Noorwegen en Singapore.

Klanten die al jaren met ons meubilair werken komen regelmatig terug bij ons. We zijn trots dat we tevreden gebruikers hebben en dat ze voor ons product blijven kiezen.

 

EIGEN PRODUCTIE

Wij hebben onze eigen productie van laboratoriummeubilair, gevestigd in Maribor. Met state-of-the-art CNC machines wordt uw meubilair gemaakt voor een perfect resultaat en flexibiliteit in maatwerk.

 

TEAM VAN EXPERTS VOOR VANDAAG EN MORGEN

We hebben ons team bij Lab Interior versterkt om nieuwe uitdagingen aan te kunnen. Ons team is professioneel en ervaren en zij creëren met volle toewijding prachtige en prettige werkomgevingen voor u.

We zijn trots dat veel buitenlandse en lokale cliënten ons vertrouwen, een marktleidende fabrikant van laboratoriummeubilair uit Slovenië.


Jure Mlakar,
Leidend directeur

Matjaž Friedl,
Technisch directeur

Aleš Mrkša,
Productmanager

Michael Strobach,
Verkoopmanager - Oostenrijk, Duitsland

Heeft u meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!

Lab Interior biedt ongeëvenaarde ervaring en service en helpt de klant bij het ontwerpen van een topkwaliteit- en energie efficiënt laboratorium. Van meubilair tot afvoerkappen, wij hebben alles. Wij zijn aanwezig om u te helpen bij alles wat u nodig heeft in het laboratorium. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of als u vragen heeft betreffende onze dienstverlening.

HOOFDKANTOOR
Lab Interior GmbH
Hirsch-Gereuth Strasse 32
81369 München, Duitsland

VERKOOP NEDERLAND
VOS instrumenten
Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg, Nederland

T: +31 (0)418 575 080