Inrichting voor laboratoria. Nieuwe normen zetten door dingen anders te doen.

Gepersonaliseerde laboratoria. Specifieke ontwerp oplossingen. Aanpassingen aan het arbeidsproces. Consultancy, planning, levering en installatie. Reparaties, verwerking en naverwerking.


De nieuwste projecten

KWALITEIT

Het meubilair is speciaal ontworpen om in laboratoria te worden gebruikt en is gemaakt volgens de moderne standaard en regels die gelden voor een dergelijke uitrusting in de EU.

Het systeem is gericht op modulen, flexibiliteit en veiligheid. Een combinatie van zorgvuldig uitgekozen elementen van hout, staal en aluminium geven een hoge mate van stabiliteit en esthetiek.

Lees verder >

RECENSIES VAN TEVREDEN KLANTEN

2014 Hygienicum, een van de marktleiders voor privé voedsel laboratoria in Oostenrijk, heeft een volledig nieuw laboratorium gebouwd. Wij hebben jullie bedrijf gekozen als een partner in planning en het oprichten van ons laboratorium. De uitvoering van zowel de planning als het leveren was, met alle respect, buitengewoon goed op gebied van prijs, bekwaamheid, service en tijdsplanning. We zijn erg dankbaar voor deze samenwerking, het was een van de meest belangrijke elementen in ons succesvolle nieuwe gebouw.
Hygienicum, Instituut voor Microbiologie & Hygiëneadvies GmbH
Dr. Michael Stelz, CEO

ONZE STERKE PUNTEN

ADVIES
Elke klant kan het laboratorium naar eigen inzicht inrichten – wij maken dit mogelijk door samen te werken.
KLEUREN
Wij stellen u in staat om laboratoriumonderdelen te combineren (decoratieve strips, handgrepen, energie-unit panelen) in 3 standaard en 10 kleuren naar keuze. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen kleur kiezen.
GARANTIE
Aangezien wij alleen materialen van erkende bedrijven installeren, kunnen wij de garantie van prestatie en kwaliteit waarborgen.
REALISATIETIJD
Van begin tot eind worden onze projecten geleid volgens een uitgestippelde route en binnen de overeengekomen tijd afgesloten.
COMPLETE OPLOSSING
Turnkey systeem.

 

 

Heeft u meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!

Lab Interior biedt ongeëvenaarde ervaring en service en helpt de klant bij het ontwerpen van een topkwaliteit- en energie efficiënt laboratorium. Van meubilair tot afvoerkappen, wij hebben alles. Wij zijn aanwezig om u te helpen bij alles wat u nodig heeft in het laboratorium. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of als u vragen heeft betreffende onze dienstverlening.

HOOFDKANTOOR
Lab Interior GmbH
Hirsch-Gereuth Strasse 32
81369 München, Duitsland

VERKOOP NEDERLAND
VOS instrumenten b.v.
Toepadweg 6
5301 KA Zaltbommel, Nederland

T: +31 (0)418 575 080